Bejelentés


Villanyszerelő Budapest Olcsó Villanyszerelő Budapesten


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Olcsó Villanyszerelő árak, munkadíjak, Villanyszerelő Budapesten munkadíjak, Klímatisztítási árak:

 

 

Eltűntek a jó szakik, külföldre mentek dolgozni! Aki itt maradt, annak már annyi munkája van, hogy hosszú hónapok múlva fog csak ráérni!
Én rám nem kell hónapokat várnia, mint más szakikra. Akár azonnal, vagy max 1-2-3-4 napon belül elvégzem Önnek a munkát, attól függően hogy mennyire SOS a kiszállás!

Miért tudok gyorsan menni? Mert van főállásom, műszaki tanácsadóként dolgozok egy multinál, és munka mellett másodállásban
EGYÉNI VÁLLALKOZÓKÉNT vagyok villanyszerelő és csak kicsi, gyorsan elvégezhető munkákra specializáltam magam.


Villanyszerelő Budapesten olcsón házhoz megy.
Olcsó villanyszerelő Budapest:

Villanyszerelői munkadíjaimra néhány példa:

FONTOS: A villanyszerelő árak, munkadíjak tájékoztató jellegűek, hiszen nincsenek rutinmunkák, minden megbízás egyedi. Pontos árat helyszíni felmérés után tudok mondani.

 

Garancia: A szerelésre max 7 nap garanciát vállalok. Konnektorok esetén nincs garancia a szerelésre, mivel azok egyfajta "mozgó hatásnak" vannak kitéve, és 1 perc vagy 1 óra múlva is tönkre lehet tenni, a  falból figyelmetlenségnek köszönhetően könnyen ki lehet tépni, bennük a vezetékeket egy nagyobb fogyasztóval gyerekjáték le / elégetni...


Tájékoztató irányárak:

Kiszállási díj Bp. területén: 6eFt+Áfa /Minden alkalommal fizetendő/ + parkolási díj /tartalmazza az oda vissza utazással eltöltött időt, autó amortizációja + üzemanyag/

Kiszállási díj Bp. agglomerációban: 9eFt+Áfa /Minden alkalommal fizetendő/ + parkolási díj /tartalmazza az oda vissza utazással eltöltött időt, autó amortizációja + üzemanyag/


- Fénycsövek felrakása, felfúrása, felragasztása, bekötése: 4-12eFt+Áfa/db + szerelési anyagok, vezetékek, csavarok


- LED lámpatestek felrakása
, felfúrása, felragasztása, bekötése:
4-12eFt+Áfa/db + szerelési anyagok, vezetékek, csavarok

- Kapcsolók másikra, vagy modernebbre cserélése:
4 - 15eFt+Áfa/db + kapcsolók ára - attól függ, hogy kell e vésni, és gipszelni, + szerelési anyagok, vezetékek, csavarok


- Kilazult, kiesett konnektorok, kapcsolók visszaszerelése:

3 - 7eFt+Áfa/db + kapcsolók ára - attól függ, hogy kell e vésni, és gipszelni, cserélni + szerelési anyagok, vezetékek, csavarok

 

- Komplett lakásfelújításra - abban teljes villanyszerelésre árajánlat: Nem szeretem, ha hülyének néznek, és ócska elavult ügyféltrükkökkel próbálnak már az első mondatokban pussolni, hogy olcsó árat adjak, és toljam le a nadrágomat... Könyökömön jönnek ki ezek a trükkök, és már 2-3 szó elhangzása után tudom, hogy akar az ügyfél terelgetni...
Mostanában sokan hívnak, hogy van egy kis lakása 3-4 szoba, 60-90m2, adjak telefonon árajánlatot hogy mennyiért csinálnám meg a teljes villanyszerelést.

Elsőre mindenki a legolcsóbbat akarja megbízni.

De az olcsósággal csalnak, mert a következőket csinálják: Jaj elszámoltuk magunkat, itt kell még X munkaóra, meg Y mennyiségű anyag, kérünk még 3 milliót, vagy levonulunk!

LEHETETLEN szóban ajánlatot adni, úgy hogy nem kalkulálok mindent rendesen!
Miért? Íme a kérdések, amikre az ügyfél sincs felkészülve:
- Hány konnektor?
- Hány kapcsoló?
- Szobákban milyen világítás?
- Fűtés, vagy rásegítő fűtés

- Milyen fogyasztók lesznek, azoknak milyen áramfelvétele van?
- Okoslakás vezérlés? (Mert akkor minden kapcsoló, minden konnektor egyenként huzalozva a kismegszakítóktól, és akkor iszonyúan sok km vezeték kell)
- Riasztó?
- Kábeltv? Koax, optikai?
és még sok sok hasonló kérdés....

Ezeket bejáráskor tisztázom az ügyféllel, jegyzetelek (kb 2-3 óra)
Elkészítem a villamos felújítási, szerelési műszaki tervet (Kb 5-8 óra)
Ezek után bekérek a nagykerekből árajánlatot (Kb 2-3 óra)
És csak ezek után fogok számolni dolgozói béreket (hány emberre van szükségem, kell-e kőműves, segédmunkás, kell-e sittet elszállítani) anyagárat, annak odaszállítását (számolás kb 4 óra)
Árajánlat óraigénye: 13 - 18 munkaóra
Ennek a költsége: 270 000Ft+Áfa
Amennyiben kéri a munkát, akkor munka/megbízási szerződés elkészülte után az árajánlat költségének a 25%-át beszámítom az elvégzett munkába.

***************************************************

- Klíma tisztítás: 1 klíma kb 40-60 perc
Ma egy klímaszerelő 22-28 000Ft+Áfa áron megy ki 1 klímához kitakarítani!
Én 14 000Ft+Áfa áron elvégzem klímánként a tisztítási karbantartást!
Kedvezmények több klíma egy helyszínen történő karbantartása, tisztítása esetén:

1 klíma: 14 000Ft+Áfa/db + Parkolási díj
2 klíma:
12 000Ft+Áfa/db + Parkolási díj
3-5 klíma: 10 000Ft+Áfa/db + Parkolási díjRészletezve: Beltéri és kültéri klímák 6-12 havonkénti vegyszeres és mechanikai tisztítása
- Vegyszerek árát tartalmazza a munkadíjam.
- Létrát, és a kültéri egység takarításához, valamint slagot, vízzel Önnek kell biztosítania, enélkül a kültéri egység nem tisztítható!
- Klímagázt nem töltök utána, ahhoz sajnos nincs engedélyem és jogosultságom!

NAGYON FONTOS: amennyiben egész évben használja a klímát, hűtésre és fűtésre is, akkor minden 6. hónapban nagyon javasolt a tisztítás, karbantartás.


*****************************************************

- Lapra szerelt bútorok összeszerelése:
- Kérem küldje el viberen, vagy whatsapp-on, hogy milyen bútor(oka)t szeretne velem összeszereltetni. Megnézem a neten, kalkulálok a munkaidőre kb időpontot, és beárazom a munkadíjat. Jelentősen olcsóbb lesz, mint mindenki más!

Ha elköltözne egy új lakásba, akkor vállalom a bútorok szétszerelését költözés előtt és összeszerelését költözés után. Árak: Kiszállási díj Bp. területén:
6eFt+Áfa + parkolási díj+ egyedi árazással kedvezményes munkadíj

 

 

Rejtett hívószámot nem veszek fel soha!

- Bojler csere:
Régi bojler leszerelését nem vállalom, csak a már felrakott, és vizes által bekötött bojler villamossági bekötését vállalom!

Felrakott bojler elektromos bekötése: 15eFt+Áfa/db. (tartalmazza a kiszállást Budapest területén, és az esetleges parkolási díjakat)

 

- Kalákában megcsinált, buherált villanyszerelésnek a leellenőrzése, hibajavítása: (családtag, haverok, barátok, akik utána olvastak, és megnéztek néhány youtube videót, majd elvégezték a munkát a rutinos szakember helyet)  a konnektorokban, kapcsolókban, lámpatestekben történő bekötések ellenőrzése.
Egyedi árképzés tárgya, CSAK ELŐZETES FELMÉRÉS UTÁN ÁRAZOK, LÁTNI KELL MIT RONTOTTAK EL ....
Ft+Áfa/db + szerelési anyagok, vezetékek, csavarok, + egyéb szerelési anyagok


- és még sok-sok apróság, ami a háztartásban előfordulhat.
Szerény munkadíjaimból láthatja, hogy megéri engem hívni az apró villanyszerelési munkák elvégzésére!


Olcsó villanyszerelő Budapest: Kérésre nagykereskedésből beszerzem a szerelési anyagokat, és a LED lámpatesteket, és LED fénycsöveket. Ekkor a nagykereskedelmi áron hozom Önnek, és a beszerzésért csak 2500Ft+ÁFA árat kérek /hiszen az időből nekem is kevés van/, és nem rakok rá semmilyen hasznot, vagy munkadíjat...

Rejtett hívószámot nem veszek fel soha!

Olcsó villanyszerelő Budapest: Takarítsa meg a dupla kiszállási díjat! Fotózza le, hogy hol mit kell elvégezni és küldje el nekem - ekkor nem kell kiszállnom, hogy előkalkuláljam a munkát!
Küldje el VIBEREN, vagy WhatsApp-on, és mindent érteni fogok!

 

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!