Bejelentés


Villanyszerelő Budapest Olcsó Villanyszerelő Budapesten


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Olcsó Villanyszerelő Budapest Referencia képek

 

 

Mottóm: én úgy dolgozok, úgy szerelek mindent, mintha magamnak csinálnám!

 

Ezen az oldalon néhány munkám fotóit raktam ki, amik jelzik, hogy mégis milyen célból, milyen munkákra hívhat engem! Sok ügyfél érthetően - biztonsági okból - nem engedi, hogy lefotózzam a munkámat, amit végeztem nála, és kirakjam ide. Ezért csak töredéke munka, vagy töredék termék kerül itt bemutatásra! Mivel nincs elég hely, ezért a 99%-át ki sem rakom a munkáimnak. Ezek csak ízelítők, hogy láthassák, mi mindent lehet rendelni tőlem!

 

Olcsó Villanyszerelő Budapesten - Hibaelhárítás akár 1-2 órán belüli kezdéssel! Hívjon azonnal, és beszéljünk, és kitaláljuk, hogyan tudok segíteni Önnek a leghamarabb!

 

TÁROLJA el, MENTSE EL MOST a mobilszámom, mert a baj bármikor beüthet, és NEM kell keresgélnie a neten, hiszen én ott leszek elsőre hívhatóan minden nap 8.00-19.00-ig!

 

Rejtett hívószámot nem veszek fel soha!

******************************************************
Sokan meglepődnek, hogy mennyi szerszám kell egy villanyszerelőnek. komolyan mondom, az ügyfelek 90%- azt hiszi, hogy két csavarhúzóval elboldogulunk! Felraktam ide a szerszámaim FELÉT! Rengeteg szerszámot nem fotóztam le. pl: ütvefúró (3 fajta), horonymaró, akkus csavarhúzók (4 fajta), vizes porszívó és még ki tudja mi minden! Jó csemegézést!


 

**********************************************************

 

Sziasztok! Na vajon mire jó ez - az egyébként gyönyörű- fából(!!) készült süllyesztett dugalj kompozíció ? Megmondom! Garantálja, hogy a dugaljban vagy a dugvilla-csatlakozásnál előálló esetleges melegedés hamarabb gyújtja ki a lakásodat!!! Ennyit a fejlett nyugati műszaki színvonalról......képesek éghető anyagból ilyet csinálni. Lehet hogy átvan itatva valami tűzgátlóval, de még a tűzgátló ajtóknak is van megadott tűzállósági határideje, amin túl már nem tölti be funkcióját… Ügyfél ezekből vásárolt be, és az én józan érveimet nem fogadta el, erőltette, hogy ezzel csináljam meg a szerelvényezést az egész lakásban. Nem vállaltam érthető okok miatt. Megsértődött. Engem ez nem érdekel, nem megyek börtönbe, ha leég a lakása!

*********************************************************

Az ügyfél arra kért, hogy a hátsó kertjében található kútra valamilyen megoldást csináljak, mert nyáron locsolásra szeretné használni. Az ásott kútban 9 méter mélyen van a víz alja, és közel 5 méter mély a víz. Jelentős mennyiség, amit ideális locsolásra használni. A kert közel 2000m2-es, ami bizony igényli a vizet.
Az ügyfél teljesen rám bízta magát, közepes árfekvést jelölt meg a kialakításra. Külső áram kialakítást végeztem a kert hátsó részére eső védett dobozzal. Áramot lépésálló gégecsőbe behúzott vezetékkel juttattam el a  kútig. Ott lerakva térkövekre egy erős házi vízműszivattyút választottam, ami képes 8-10 méterről felhozni a vizet, és képes 50 méter magasra is felvinni a vizet. /ez azért fontos, mert ha közel 100-150 méter slagot támogatunk meg a locsolásra, akkor a szivattyúnak ezt a vizet folyamatosan maga előtt kell tolnia, és nem árt, ha még messzire lehet a slaggal spriccelni locsolás közben. KPE csöveket, hozzá való atom erős csatlakozókat, könyököket, bilincseket vásároltam/köszönet a ventil-ben a türelmes szak-eladónak, aki velem együtt találta ki, hogy mi mindent kell megvennem/, és összeraktam a rendszert. Ügyfél elégedett, örömmel fizetett ki, és tökéletesen működik a vízmű,  a víz is ingyen van, a kert pedig nem fog kiszáradni, mint a tavalyi aszályos nyáron! Csak áramra kell költeni, ami a szivattyút üzemelteti, az pedig jelentéktelen költség.

 

 

 

Egy régi, Budakeszin, található kertes családi ház teljes kábelezése, kapcsolószekrény nulláról építése, bekötése látható... Igyekeztem esztétikus, szemet gyönyörködtető melót csinálni :)


Egy teljesen Új, full hi-tech építésű társasházi lakásban világítás szerelése:

Egy nagyon udvarias, nagyon kedves srác hívott fel, hogy vett egy új kéglit, és IKEA lámpákat kellene felrakni. Belógatott lámpák, led borotválkozó, led plafonra....! Küldött fotókat Whatsapp-on megbeszéltünk mindent, és itt az eredménye. A falba süllyesztett konnektorokat olyan mélyre tették az építészek a konyhában, hogy a ráburkolás után a nyílást is fedte a csempe, amit nem mertem megvágni, mivel melegburkolat-ként könnyen elpattan, elreped. Erről tájékoztattam az ügyfelet, hogy vagy mással, vagy én nem, de van javaslatom. Legrand Forix család konnektor házait, amik külső szerelésesek, és mindössze 35 mm vastagak, javasoltam neki. Döntse el ő, ha megrendeli, felrakom. Ügyfélnek is tetszik, maximálisan elégedett!  Ha te is szeretnél szép, és olcsó munkabérrel dolgozó villanyszerelőt, keress bátran!


 

 

Áhh, csak 2-3 csillárt kell a plafonba felfúrni:

Telefonban egyszerűnek tűnt a munka, de ilyen soha nincs! Helyszínre érkezve szembesültem vele, hogy antik, nagyon komoly értéket képviselő tárgyakról van szó. Megfogni is alig mertem. Rettegtem, hogy ha leejtem, akkor mi  lesz! Nagyon nehezen lehetett szétszedni ezeket az újra kábelezéshez. Volt olyan pillanat, amikor az ügyfélnek mondtam, hogy beszorult, ott kell széttekerni, de én nem merem... A végeredmény csodás lett, még nekem is megsimogatta a szívem! Elvileg 1 óra lett volna a munka, de a nagyon aprólékos finom szétszedési és összerakási igény miatt elhúzódott, és 3 óra lett a feladat elvégzése!

 

 

 

Látszólag "egyszerű" feladat:

Az ügyfél egy 6-os elosztót rendelt meg tőlem a konyhai pultra történő felszereléssel, bekábelezéssel, kismegszakítós védelemmel. Látszólag egyszerű, max 1 órás feladatnak nézett ki  a telefonban. De sajnos közel 5 órás munka lett belőle. Ugyanis az egyedileg épített konyhapult + konyhaszekrény kombinációt  teljesen szét kellett szedni ahhoz, hogy a betáp kábelt oda tudjam vezetni, majd össze kellett szerelni a szétszerelt konyhapultot, és szekrény kombót. Ez elején tisztáztam az ügyféllel, hogy emiatt sajnos drágább lesz, hiszen időigényes a feladat, ami miatt itt kell egész délután lennem. Ha ez neki drága, akkor semmi gond, én elmegyek, nem tartozik semmivel sem. Az ügyfél ezt megértette, és korrekt módon az elvégzett munka után kifizetett.

 

 

Pince plusz 3 szint bekötése az elektromos hálózatra. Az épület kábelezését nem én végeztem. Minden vezetéket eljuttattak a kapcsoló dobozig, én csak a szépséget alkottam meg!


 

 

Kontárok után dolgozni:

Az ügyfél nem engedte, hogy ezt lefotózzam, vagy bármit is fotózzak. De ez egy olyan hatalmas kontár munka, hogy egy óvatlan pillanatban megörökítettem.  A megrendelő cimborája állítólag értett a villanyszereléshez, és a melléképületnek az áramellátását megoldotta. Láthatóan ez lett az eredménye.
ÉLETVESZÉLYES, TŰZVESZÉLYES! 
Kültér, fém szekrény, eső éri és brutális kontárkodás!
Tisztáztam az ügyféllel az árakat, és megfogtam a kezét, elvittem nagykerbe, és bevásároltam neki. Vízálló szerelvény-szekrény, FI relé, kismegszakítók, a melléképület teljes kábelezése, konnektorok, kapcsolók, LED lámpatestek felszerelése. 4 napnyi munka, és korrekt eredmény született. Ügyfél elégedett, és napi munkavégzés után részletekben minden nap kifizetett.

 

 

Zuhanyfülke háttérvilágítása:

Az ügyfél egy elég drága, 300.000 Ft-os zárt 120x80-as zuhanykabint vásárolt. Az egyik oldala tejüveg kiképzéssel készült. Megkért, hogy valamilyen háttérvilágítást csináljak hozzá, amivel tetszetős lesz. Nagykereskedésből hoztam MÁRKÁS,  hideg-fehér 100cm-es LED csíkokat, alu sínbe ültetve, biztonsági táppal ellátva. A fürdőszoba falára rögzítettem a zuhanykabin mögé, hogy az esetleges áramütést elkerüljük, ha valami zárlatos lenne. Így a LED hozzá sem ér a Zuhanykabin falához. Külön kapcsolóval kapcsolhatóan ellátva működnek. A látvány önmagáért beszél, kellemes hangulatos háttérvilágítás született.

 

 

ISMÉT a kontármunka rendbetétele:

Az ügyfél haverja "okosba" megoldotta néhány sörért. Pincevilágítás, és konnektorok erről, így működtek. MIÉRT nyúl valaki a villanyszereléshez, ha nem ért hozzá??? Szokásos... csapófedeles kismegszakítós szerelvénydoboz, fi relé, 16 amperes kismegszakítók, konnektorok, kapcsolók, lámpatestek, kábelezés. 3 nap, napi 6 óra munka. De kész. Ügyfél elégedett, minden OK!

 

 

PINCÉBEN Mennyezeti LED fénycsövek felrakása:

Idős házaspár arra kért, hogy az elavult világításukat a lehető legolcsóbban korszerűsítsem energiatakarékos világítással, minél olcsóbb lámpatestekkel, minél nagyobb fényerővel. Nagykerből nettó 5200Ft/db áron vásároltam 4 db 28W-os LED hideg hehér fénycsövet, beépített tápokkal. Kellett némi kábel, csatlakozók, és 1 db kapcsoló. A régi, egyéb villanyszereléshez nem nyúltam, mert nem kérték! Eleve sötét pincében döbbenetes erejű fényt sikerül produkálni, ami látható is a képeken!

 

 

Szívem összeszorul:

Az ügyfél egészen más munka miatt hívott ki. Amikor ezt megláttam, nem bírtam ott hagyni. KÜLTÉR, ESŐ ÉRI :) és persze milyen szép egyenes, párhuzamos! Ügyfél nem engedte hogy hozzá nyúljak. Állítólag a felesége rakta be, és ért hozzá :))) Ezért életvédelmi okból sürgősen megkértem, hogy kapcsolja le ennek a kismegszakítóját, amit ellenőriztem is! Javasoltam neki a kültéri, vízálló, csapófedeles konnektorok beszerzését, és arra kicserélését! Megígérte...


 

 

Mozgásérzékelős LED szalagok felrakása:

Az ügyfél szentendrei kertes családi házának az ereszalját ilyen mozgásérzékelős LED szalagokkal raktam végig. Nagykereskedésben megvásároltam 8 db-ot, 3 méteres kiszerelésben, és hozzá alu síneket. Mivel a ragalján több helyen volt kültéri konnektor, így könnyű dolgom volt, csak alu sínbe tettem a szalagokat a tökéletes hűtés miatt, beállítottam 1 percre a bekapcsolás idejét, majd rögzítettem azokat.  Sajnos az ügyfél nem engedte, hogy fotózzam a házát, így csak a terméket tudom megmutatni.

 

ÉRDEKESSÉG:

Mondták, hogy tavaly csicsergést hallottak az elosztóból...
az előző bérlő körbefújta az egészet purhabbal, így rombolni kellet egy kicsit...amikor szétpattant a műanyag, ez a látvány fogadott:

PINCÉBEN Mennyezeti LED lámpatestek felrakása:

15 éve épült faházban a mennyezetből vezetve kellett megoldani a betápot a lámpatestekhez....A régi lámpatestek helyet az ügyfél által vásárolt lámpatesteket raktam fel. A közlekedő folyosóra hideg fehér LED lámpatestek, míg a nappaliba meleg fehér szpot lámpatestek kerültek felszerelésre.

 

ÉRDEKESSÉG:

Kábelzárlathoz hívtak ki. Az egyik szobában teljesen elment az áram, és nem tudták mi a baj. Panel lakás elosztódobozába beköltözött egy komplett bogárcsalád ...

Kontárok után dolgozni:

Új építésű ház, 1 hónapja meg volt a lakhatási engedély :
Zölddel jelölve a konyha és a kamra teljes villamos hálózata.
- 1 főzőlap 1 hűtő 1 fagyasztó 1 sütő 1 mikro 1 mosogatógép 1 páraelszívó 2 mennyezeti lámpa ezen kívül 4 konnektor kisebb gépeknek. Pirossal jelölve a kábel a kismegszakító szekrényben:
1db C16-os kismegszakítóra rákötve. Az elosztó dobozban wago wago hátán. Villanyszerelő(4 fős brigád) "kollégákat" elnyelte a föld, miután felvették az egész munkára a pénzt. Számlát nem adtak.
Kétségbe esetten, sírva hívott fel a hölgy megbízó, hogy ha bekapcsol 2 gépet, akkor leveri a kismegszakítót.
Felmentem a padlásra. Szétnéztem, lefotóztam. Megmutattam a megbízónak. MEGINT sírva fakadt.
Nagyon olcsón elvállaltam, folyamatos napi fizetéssel a munka után - csak hogy meglegyen a bizalom. 3 nap alatt átkötöttem, átkábeleztem a rendszert. 10 kismegszakítóra kötöttem a dolgokat, és beraktam életvédelmi FI relét is a házba.


Kontárok után dolgozni:

A megbízó cimborája azt mondta, ért a villanyszereléshez. Amikor ránéztem a rendszerre, majdnem sírva fakadtam. Törném el a kezét az ilyen kontárnak! De komolyan! Hogy lehet ilyen csinálni????
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!